Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Uitvaartbegeleider kiezen

Afscheid nemen kan maar één keer. Daarom doen de dagen tussen overlijden en uitvaart ertoe. Een uitvaartonderneming die bij u past, helpt u om een afscheid te regelen dat liefde en respect uitdrukt en rijk aan betekenis is. Zodat het afscheid een dierbare herinnering wordt. Het is goed om te weten dat u vrij bent in de keuze van een uitvaartonderneming. Waar u ook verzekerd bent.

Vrij in de keuze van een uitvaartonderneming

Veel verzekeraars hebben een eigen uitvaartonderneming. U bent niet verplicht om de uitvaart te laten verzorgen door de uitvaartonderneming die aan uw uitvaartverzekering gekoppeld is. U mag ook een andere uitvaartondernemer kiezen. Sommige verzekeraars vertellen u dat u kortingen misloopt en voor hogere kosten komt te staan als u een andere uitvaartbegeleider kiest. Laat u hierdoor niet misleiden. Het prijsverschil wordt niet veroorzaakt door de kortingen, maar door de tarieven. De tarieven van Jager Uitvaartbegeleiding liggen lager dan die van verzekeraars met een eigen uitvaartonderneming. Vraag een offerte op en vergelijk het zelf.

Pakketverzekering

Ook als u een verzekering in de vorm van goederen en diensten heeft (een zogenaamde pakketverzekering), kunt u in de meeste gevallen nog steeds zelf bepalen welke uitvaartonderneming u wilt. U moet uw pakketverzekering dan in geld laten uitkeren. Het kan wel zo zijn dat het uitgekeerde geldbedrag lager uitvalt dan wanneer de verzekeraar de uitvaart zelf zou doen. Heeft u hierover vragen of twijfels, bel of mail ons dan. Wij zoeken kosteloos voor u uit wat de mogelijkheden zijn.

Vragen? Bel Bel 0321-316174 (Dronten) / 088-9100500 (Lelystad). Wij helpen u graag.