Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Bijzondere uitvaartlocaties

Een afscheid doet je stilstaan bij waar het in het leven om draait. Om goed afscheid te kunnen nemen, is de plek waarop dat gebeurt heel belangrijk. Zo’n plek kan een uitvaartcentrum of crematorium zijn, maar ook bijvoorbeeld een café, museum, school, theater of strandtent. Of vanuit uw eigen huis. Er zijn geen vaste regels voor. Neem de tijd om een locatie te kiezen die bij u of de overledene past. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn, doordat wij alle geschikte uitvaartlocaties in de regio Dronten/Lelystad kennen.

Uitvaartlocaties
16112_jager_010

Uitvaart vanuit huis

Geen plek zo vertrouwd en persoonlijk als uw eigen huis. Een uitvaart bij u thuis heeft een intieme sfeer. Als u wilt, regelen wij de aankleding en catering.

Het Afscheidshuis, een sfeervolle afscheidslocatie in Dronten

Kiest u voor een afscheid elders, dan kunt u kiezen voor het Afscheidshuis. Hier kunt u dag en nacht terecht om afscheid te nemen. Alleen of met de mensen die u uitnodigt. Het is er aangenaam warm, licht, rustig en gastvrij. Het sfeervolle, huiselijke Afscheidshuis is te vinden aan De Morinel 65 in Dronten. Wilt u een kijkje nemen? Loop gerust eens binnen, we leiden u graag persoonlijk rond.

Uitvaartlocatie met persoonlijke sfeer

Al uw aandacht richten op het afscheid nemen lukt het best in een omgeving waarin u zich prettig voelt. Let daarom bij het kiezen van de locatie op licht, kleuren en ruimte. Met muziek, bloemen, foto’s en persoonlijke voorwerpen van de overledene kunt u van elke locatie een persoonlijke plek maken.

Vragen of ideeën? Neem contact op.

Uitvaartcentrum in Dronten
16112_jager_002