Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Bijzondere uitvaart, dierbare herinnering

Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een momenten dat ertoe doet, een moment dat je doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering. Wij staan daarom open voor al uw crematie- of begrafenis ideeën. Er zijn geen twee uitvaarten gelijk en er zijn geen vastomlijnde regels voor een uitvaart. Wat bij het afscheid voor u de juiste balans is tussen tradities, rituelen en eigen invulling, kiest u zelf. Heeft u behoefte aan ondersteuning, dan zijn wij er voor u. Zo kunt u afscheid nemen op een manier die past bij de overledene en bij u.

Bijzondere uitvaartideeën
Bijzondere uitvaartideeën

Ervaring met inspirerende uitvaarten

We hebben al veel bijzondere uitvaarten mogen verzorgen. Grootse uitvaarten met veel bezoekers, maar ook kleine, intieme, informele uitvaarten. Bijzonder zijn ook altijd de uitvaarten die thuis plaatsvinden, in de tuin of in huis.

Crematie- of begrafenis ideeën

Met de keuze van de locatie kunt u de uitvaart een heel eigen sfeer geven. Welke plek past bij u en de overledene? Voelt u zich het prettigst bij een uitvaart vanuit huis? Of kiest u liever voor een kerk, uitvaartcentrum of crematorium? Of voelt u misschien meer voor een café, museum, zalencentrum, strandtent, school of theater? Wij kennen alle geschikte uitvaartlocaties in Dronten en omgeving en helpen u graag bij het regelen van een plek die bij u past.

Bijzondere locaties voor een uitvaart

De mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid zijn legio. Heeft u zelf een idee? Deel het met ons. Wij helpen u graag om uw wensen te realiseren.

Fotografie bij de uitvaart

De dagen van overlijden tot en met uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Laat u een professioneel uitvaartfotograaf herinneringen vastleggen, dan kunt u naderhand zelf of samen met anderen beelden bekijken van het afscheid. Uitvaartfotografen doen hun werk op een onopvallende en integere manier. En u bepaalt in overleg met de fotograaf zelf wat deze wel en niet fotografeert.

Wensen voor een persoonlijke uitvaart? Neem contact op.

Opbaren