Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Inspiratie

Een afscheid dat met zorg en aandacht is vormgegeven, drukt respect en liefde uit. Voor de overledene én voor de mensen met wie hij of zij het leven deelde. Wat bij het afscheid voor u de juiste balans is tussen tradities, rituelen en eigen invulling, kiest u zelf. Graag inspireren we u met ideeën voor een uitvaart, zodat het afscheid een dierbare herinnering wordt. Een ode aan het leven!

Persoonlijke invulling

Samen met u geven we met veel zorg en aandacht vorm aan de uitvaart. Daarbij is bijna alles mogelijk. Graag delen we onze verhalen met u, zodat u zelf ervaart hoeveel ruimte er is voor een persoonlijke invulling.

Inspiratie kunt u niet alleen opdoen op de verschillende inspiratiepagina’s op deze website, maar ook in het blog en tijdens de activiteiten die we organiseren. Verder geven we een magazine uit en hebben we voor u een overzicht gemaakt van boeken en gedichten over afscheid, verlies, rouw en troost.

Persoonlijk en betaalbaar

Gaat u voor een grootse uitvaart met honderden mensen en livemuziek? Of kiest u voor een intiem afscheid met alleen de mensen die het dichtst bij de overledene stonden? Samen met u zetten we uw wensen op een rij en kijken we naar de haalbaarheid daarvan binnen het beschikbare budget.

De dag van de uitvaart: een bijzondere dag

De dag waarop de overledene wordt begraven of gecremeerd bestaat niet alleen uit de uitvaart zelf. De afscheidsceremonie is slechts een onderdeel van deze bijzondere dag. Samen met u staan wij van tevoren stil bij wat u wilt in de uren ervoor en erna.

Weten wat er allemaal mogelijk is? Neem contact op.

Jager Uitvaartbegeleiding
Uitvaart regelen in Dronten