Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Muziek bij de afscheidsbijeenkomst

Muziek creëert sfeer, zet mensen in beweging, roept herinneringen op en troost. Tijdens een afscheidsbijeenkomst  speelt muziek vaak een belangrijke rol. Of het nu muziek is waar de overledene van hield of muziek die veel betekent voor de nabestaanden. Met muziek geeft u ruimte om emoties te laten spreken en kunt u een moment van bezinning creëren. Onze uitvaartbegeleiders helpen u graag bij de muzikale invulling van het afscheid.

Uitvaartmuziek
Uitvaartmuziek

Live uitvaartmuziek

Naast het afspelen van muziek via de boxen kunt u ook denken aan livemuziek tijdens de uitvaart. Veel mensen ervaren livemuziek als extra persoonlijk en intens. Tijdens de afscheidsbijeenkomst kunnen nabestaanden zelf muziek maken. Maar u kunt ook professionele muzikanten inhuren. In en om Dronten zijn diverse professionele uitvaartmuzikanten te vinden. Zangers en zangeressen, een strijkensemble, een koor, cellisten en fluitisten, gitaristen en pianisten, er is veel mogelijk. Het uitkiezen van de muziek gebeurt samen met u.

Mooie momenten voor live uitvaartmuziek

Muziek kan op verschillende momenten tijdens de afscheidsbijeenkomst een belangrijke rol spelen. Bijvoorbeeld als bezinningsmoment na een toespraak, bij het begin van de uitvaartplechtigheid of bij binnenkomst van de familie of van bezoekers. Maar ook bij het verlaten van de uitvaartlocatie of bij het graf.

Fermate

Bent u op zoek naar mooie uitvaartmuziek? Wij hebben goede ervaringen met Fermate Uitvaartmuziek. Fermate levert zowel zangers als musici en is zowel thuis in het klassieke als moderne genre. Op hoog niveau en voor een goede prijs.

Informatie over livemuziek tijdens de uitvaart? Neem contact op.

Uitvaartmuziek