Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Onze partners

Iedere uitvaart is uniek. Om met zorg en aandacht een persoonlijk afscheid te kunnen regelen is veel mogelijk. Wij hebben daarom nauwe contacten met begraafplaatsen, crematoria, notarissen, bloemisten, musici en andere bedrijven en organisaties in de regio. Zo kunnen we u helpen om uw persoonlijke wensen te realiseren en van de uitvaart een dierbare herinnering te maken.

Notaris De Wilde de Ligny

Met notariskantoor Mr M.R. de Wilde de Ligny in Dronten hebben wij goede ervaringen. De dienstverlening van dit notariskantoor is laagdrempelig, persoonlijk en open. U kunt er bijvoorbeeld een testament laten opmaken, waarin u bepaalt wie uw erfgenamen zijn. Het geeft rust om te weten dat dit goed geregeld is.

Uitvaart regelen in Dronten
Bijzondere uitvaartideeën

Bloemen Dronten

Bloemendeco Dronten en Bloemen Dronten in winkelcentrum Suydersee maakt persoonlijke arrangementen bij de herinneringen die u als nabestaande aan de overledene heeft.

Restaurant Lands End

Café-restaurant Lands End in Ketelhaven is een prachtige locatie voor een bijzondere nazit. U heeft er een schitterend uitzicht op het Ketelmeer en op IJsseloog.

Algemene begraafplaats De Wissel

Algemene begraafplaats De Wissel in Dronten is een ruime begraafplaats die verschillende begraafmogelijkheden biedt. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Dronten.

Partyservice Breet

Organiseert u een condoleance bij u thuis? Of kiest u voor een locatie buitenshuis waar geen catering is? Dan kunt u bij Breet terecht. Partyservice Beet neemt u de zorg voor de catering uit handen.

Bespreek uw wensen met ons. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden.