Overlijden melden: 0321-316174 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden melden: 0321-316174 24 uur per dag bereikbaar

Ervaringen met Jager uitvaartbegeleiding
Deel uw mening

Deze klantenreviews geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.

Wilt u ook uw ervaring met ons delen, dan kunt u het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

Anoniem

“Wij willen jullie bedanken voor de warme nabijheid. Complimenten voor de manier waarop jullie de uitvaart begeleidden en de ongedwongen sfeer die er toch werd gecreëerd door jullie manier van zijn, heel natuurlijk en menselijk.”

Anoniem

“Nogmaals bedankt voor jouw begeleiding rondom de uitvaart van onze moeder. Het was tot in de kleinste details perfect geregeld. Wij kijken met een goed gevoel op deze dag terug.”

Anoniem

‘Nog even terugdenkend aan de uitvaart van onze vriend, wil ik je bedanken voor je warme nabijheid. Complimenten voor de manier waarop je die uitvaart begeleidde en de ongedwongen sfeer die je toch creëert door je manier van zijn, heel natuurlijk en menselijk.’

Anoniem

Dag Marjo,

Ik wil je nogmaals bedanken voor de extra steun die ik de afgelopen week van je mocht ontvangen. Dat deed me zo goed. De DVD opname van de uitvaart is onderweg naar Canada. Ik weet dat mijn nicht en neef daar erg blij mee zijn. Komende zomer zie ik ze weer en de mooie afscheidsdienst komt dan ongetwijfeld ter sprake.

Anoniem

Het is alweer een maand geleden dat mijn lieve man is overleden. Onze kinderen hebben samen ervaren hoe bijzonder deze week thuis was, met z’n allen rondom hun vader. Zoals ze mij vertelde: een week met een goudenrandje. Marjo ik wil je nogmaals bedanken voor je ondersteuning en goede zorgen.

Anoniem

Na het overlijden van mijn vader heeft uitvaartverzorging Jager ons prima bij gestaan in dit voor ons onbekende proces.
Speciaal was de medewerking en flexibele opstelling om vader al in het, nog niet officieel geopende, afscheidshuis aan de Morinel, te ontvangen. Daar hebben wij mogen ervaren dat we, in deze voor ons emotionele tijd, uitermate correct en menselijk werden behandeld. Dit in een prettige en warme omgeving.

Anoniem

Ik ben de Jager Uitvaartbegeleiding heel erg dankbaar voor hun begeleiding en steun. Woorden schieten tekort!! Zeer professioneel en tegelijkertijd heel menselijk en vol met integriteit! Een afscheid is zwaar, maar dankzij Hans kijk ik terug op een heel mooi en puur afscheid. Bedankt!

Anoniem

Beste Hans en Anita,

Hans, heel veel dank voor jouw begeleiding rondom het overlijden,de uitvaart en de nazorg van onze vader en opa.
Het was hartverwarmend, het gaf een "huiselijk" gevoel in het Afscheidshuis. Je aandacht en belangstelling voelde heel goed.
Anita, ook jij heel erg bedankt voor jouw goede zorgen. Mede daardoor hebben wij op een heel fijne manier afscheid kunnen nemen van hem, die ons zo dierbaar was...

Anoniem

We hebben vandaag een uitvaart gehad, begeleid door Hans, van Jager Begrafenis & Crematieverzorging. Vanaf het allereerste contact was de verzorging niet anders dan perfect te noemen. Correct, ingetogen, vriendelijk, met een lach als het kon, geduldig wanneer het moest. In de zes intensieve dagen van het overlijden tot de uitvaart was Hans er voor ons en heeft-ie meerdere keren exact de juiste dingen gezegd en gedaan. Het maakt het verlies niet minder zwaar, maar de verwerking des te meer. Enorm bedankt voor de goede zorgen.

Deel uw ervaring