Overlijden melden: 0321-316174 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden melden: 0321-316174 24 uur per dag bereikbaar

Concurrentie

Vorige week werden we aan het einde van een middag gebeld door naasten die ons vroegen de uitvaart van hun dierbare te verzorgen.

Lees verder

Vervoer

In Nederland mag een overledene op vele verschillende manier worden vervoerd. Dat kan per rouwauto, boot, fiets, motor, uitvaartbus, koets etc.

Lees verder

Voorgesprekken

Een belangrijk deel van mijn werk is het voeren van gesprekken vóórdat er sprake is van een overlijden. Er zijn mensen die in het algemeen meer willen weten..

Lees verder

Tijd en aandacht

In november 2016 opende Jager Uitvaartbegeleiding haar deuren van het nieuwe Afscheidshuis aan de Morinel 65 in Dronten.

Lees verder

Wat is een afscheidshuis?

Mensen stellen mij vaak de vraag: Wat is een afscheidshuis eigenlijk? Gaan de mensen daar dood? Of ben je daar de dag dat iemand begraven of gecremeerd wordt?

Lees verder

Zegeningen tellen

Een deel van ons werk bestaat uit wat wij ‘voorgesprekken’ noemen. Mensen geven om diverse redenen aan dat ze ons willen spreken voordat er sprake is van een overlijden.

Lees verder

Het is maar een woordje

Het is alweer jaren geleden, maar hij is er nog vrijwel dagelijks mee bezig”. De zin wordt liefdevol uitgesproken. Vol oprecht en gemeend meeleven.

Lees verder

Geen zwarte kraai maar een…..

Als er iets is dat mensen niet willen als ze een uitvaart moeten regelen, dan is het een ‘eng’ mens over de vloer krijgen.

Lees verder

Ode aan Jannie

Zonder te weten waarover het gaat spreken we voor de volgende dag af. Ik verwacht een vraag over verzekeringen ofzo.

Lees verder