Overlijden melden: 0321-316174 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden melden: 0321-316174 24 uur per dag bereikbaar

Inspiratie

Als we naasten hebben begeleid bij een uitvaart vragen we hen na de uitvaart in een enquête hoe men onze dienstverlening heeft ervaren en of men nog tips voor ons heeft. We zijn blij te concluderen dat onze hulp gemiddeld met een 9,4 wordt gewaardeerd en vinden het fijn als mensen een mooie suggestie hebben voor aanvulling van onze service.

Lees verder

Bloemen

Bij veel uitvaarten worden bloemen meegenomen. Bloemen zijn een teken van genegenheid en daardoor heel fijn om mee te nemen naar een afscheid. Het geven van de bloemen is een ritueel op zich en bij de samenkomst zijn de bloemen een mooi gezicht rond de baar, maar wat doe je er na die tijd mee?

Lees verder

Woorden

‘Gecondoleerd; wat een naar woord is dat, hebben ze daar geen ander woord voor?’ Deze vraag heb ik al heel vaak gekregen. Of er een ander woord voor is? Jawel. Sterkte misschien. Of een zin: ‘ik leef met je mee’, of ‘ik weet niet wat ik zeggen moet’. Of een gebaar; een omhelzing?

Lees verder

Informatie geven

Ik merk vaker dan ik zou wensen dat er nog veel onbekend is over mogelijkheden bij afscheid nemen.

Lees verder

Ontroerd

Er wordt mij weleens gezegd: “Het is heel erg verdrietig als een jong iemand overlijdt.” En natuurlijk, dat is verschrikkelijk erg. Heel erg. Dat mag niet, dat hoort niet.

Lees verder

Concurrentie

Vorige week werden we aan het einde van een middag gebeld door naasten die ons vroegen de uitvaart van hun dierbare te verzorgen.

Lees verder

Vervoer

In Nederland mag een overledene op vele verschillende manier worden vervoerd. Dat kan per rouwauto, boot, fiets, motor, uitvaartbus, koets etc.

Lees verder

Voorgesprekken

Een belangrijk deel van mijn werk is het voeren van gesprekken vóórdat er sprake is van een overlijden. Er zijn mensen die in het algemeen meer willen weten..

Lees verder

Tijd en aandacht

In november 2016 opende Jager Uitvaartbegeleiding haar deuren van het nieuwe Afscheidshuis aan de Morinel 65 in Dronten.

Lees verder
WhatsApp chat