Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Uitvaartbegeleiding voor een afscheid met zorg en aandacht

De geboorte van een kind, een jubileum, huwelijk, overlijden. Momenten die ertoe doen, momenten die je doen stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een afscheid dat met zorg en aandacht is vormgegeven, is een uitdrukking van respect en liefde. Voor de overledene én voor de mensen met wie hij of zij het leven deelde.

Persoonlijke uitvaart Dronten

Wat bij het afscheid voor u de juiste balans is tussen tradities, rituelen en eigen invulling, kiest u zelf. Heeft u behoefte aan ondersteuning, dan zijn wij er voor u. Zodat het afscheid hoe dan ook een dierbare herinnering wordt. Een ode aan het leven.

Onze uitvaartbegeleiders

Uitvaarten begeleiden is een bijzonder beroep. Intens en vol diepgang, maar ook dienstverlenend en heel praktisch. Het is een vak dat hoge eisen stelt aan de mensen die het uitvoeren. Samen met u geven we op een zorgvuldige manier vorm aan de uitvaart, waarbij ú kiest wat u zelf wilt doen en waarbij u onze ondersteuning wilt. Wie van ons team u ook begeleidt, allemaal zijn we betrokken en professioneel en hebben we aandacht voor iedere nabestaande en elk detail.

Onze uitvaartbegeleiders:

Onze ondersteunende medewerkers:

Het Afscheidshuis in Dronten

Ook al moet er in de eerste dagen na het overlijden veel geregeld worden, voor de nabestaanden staat ze toch vooral in het teken van afscheid nemen. Afscheid nemen kan thuis, maar ook in ons Afscheidshuis aan De Morinel. Hier kunt u dag en nacht terecht. Alleen of met de mensen die u uitnodigt. Het is er licht, rustig, gastvrij en aangenaam warm.

Ons Afscheidshuis is in 2016 volledig verbouwd. Wilt u een kijkje nemen? Kom gerust eens langs, we leiden u graag persoonlijk rond.

Ervaringen van families en naasten
‘Wij willen jullie bedanken voor de warme nabijheid. Complimenten voor de manier waarop jullie de uitvaart begeleidden en de ongedwongen sfeer die er toch werd gecreëerd door jullie manier van zijn, heel natuurlijk en menselijk.’

Ik wil mijn ervaring delen

Keurmerk

Jager Uitvaartbegeleiding is houder van het Keurmerk Uitvaartzorg.

Dit keurmerk helpt u bij het kiezen van een uitvaartonderneming die kwaliteit biedt.

Ondernemers met het Keurmerk Uitvaartzorg zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Elk jaar toetst een onafhankelijke instelling of zij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

Uitvaartcentrum in Dronten
16112_jager_011