Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Gemiddelde kosten uitvaart

Net zoals geen twee mensen hetzelfde zijn, is ook elke uitvaart anders. De uitvaartkosten hangen af van de keuzes die u maakt en kunnen uiteenlopen van ongeveer € 2.000 voor de meest sobere uitvaart tot wel € 15.000 voor een groots afscheid. De gemiddelde kosten van een uitvaart bedragen ongeveer € 9.000. Jager Uitvaartbegeleiding zit daar met gemiddeld € 5.500 ruim onder. Als u een uitvaartverzekering heeft, kunt u het verzekerd bedrag aftrekken van het totaal benodigde bedrag.

Inzicht in kosten uitvaart

Wij helpen u graag om een goede balans te zoeken tussen uw wensen voor de uitvaart en budget dat u daarvoor hebt. Wilt u duidelijkheid en inzicht in de kosten van een uitvaart? Vraag dan een gratis adviesgesprek bij ons aan. In dit gesprek nemen we uw uitvaartwensen door en vertalen we die naar een helder kostenoverzicht. Liever een kostenoverzicht per mail? Vul dan ons offerteformulier in.

EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Wij raden u aan om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. In ons adviesgesprek worden al uw vragen beantwoord.

Of bel:
0321-316174 (Dronten)
088- 9100500 (Lelystad)

Uitvaart regelen in Dronten

Kosten begrafenis of crematie

Een crematie is meestal goedkoper dan een begrafenis. Voor beide uitvaarten geldt dat de kosten niet alleen bestaan uit het begraven of cremeren zelf. Ook de keuze voor bijvoorbeeld een kist, uitvaartlocatie, catering en bloemen zijn van invloed op de uiteindelijke kosten. Twijfelt u tussen begraven of cremeren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan.

Rekenvoorbeeld kosten uitvaart

Wat kost een uitvaart? Dat hangt af van uw wensen. Wij vertalen uw wensen graag voor u naar een duidelijk kostenplaatje. Om u alvast enig idee te geven, vindt u hier een paar globale rekenvoorbeelden. Wilt u nauwkeuriger weten wat de uitvaart kost die u voor ogen hebt, vraag dan een offerte aan.

Weten hoeveel een uitvaart kost? Maak vrijblijvend een afspraak.

Klik op de afbeelding om het rekenoverzicht te openen