Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Uitvaartmogelijkheden

Ieder mens is uniek en iedere uitvaart daardoor ook. De sfeer bij de ene uitvaart is verstild en sober, het andere afscheid is juist groots en levendig. De uitvaartmogelijkheden zijn legio. U heeft dus de vrijheid om een uitvaart samen te stellen die past bij de overledene en de naasten.

Zelf uw uitvaart samenstellen

Er is in de loop van de jaren veel veranderd op het gebied van uitvaarten. Vroeger verliep een uitvaart vrij standaard. Tegenwoordig zijn er minder regels en maken mensen bewuste en persoonlijke keuzes. Deze ontwikkelingen brengen met zich mee dat de uitvaartmogelijkheden enorm zijn toegenomen. Vrijwel alles kan en mag. Uw wensen kunt u uw leven lang noteren of bespreken en bijstellen. Zo houdt u de regie over uw eigen uitvaart. En voor de mensen die u achterlaat is het fijn om te weten welke ideeën u heeft over uw eigen uitvaart.

 

16112_jager_009
16112_jager_001
Afscheidsbijeenkomst

Begraven of cremeren?

Als u nadenkt over uw eigen uitvaart, is een van de eerste vragen: kiest u voor begraven of cremeren? Dit is een heel persoonlijke keuze.

Groene uitvaart

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om hun bewuste levenshouding – leven met aandacht voor mens en omgeving – ook tot uiting te brengen bij hun afscheid. Zij kiezen bijvoorbeeld voor een ecologische kist, natuurbegraafplaats, catering met biologische en/of vegetarische producten, een digitale rouwaankondiging en vervoer per uitvaartfiets. Jager Uitvaartbegeleiding is aangesloten bij de Stichting GreenLeave. Dat betekent dat u bij ons kunt kiezen voor duurzame producten en diensten.

Inspiratie voor het zelf samenstellen van een uitvaart

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is en wordt u graag op nieuwe ideeën gebracht? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina’s  en verken de vele mogelijkheden. Of maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze uitvaartbegeleiders. In dat gesprek nemen wij de tijd om uw wensen met u te bespreken. Misschien komt u daarbij op nieuwe ideeën. Ook zaken als kosten en verzekeringen kunnen in het adviesgesprek aan de orde komen.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Rouwvervoer