Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Adviesgesprek

De dood hoort nu eenmaal bij het leven. Toch denken we er meestal liever niet over na. Wilt u niet dat uw nabestaanden uw uitvaart moeten regelen zonder uw wensen te kennen? Dan is het prettig dat u bij leven heeft nagedacht over wat u wilt. Wij helpen u graag om uw wensen helder te krijgen.

Gratis adviesgesprek over wensen en kosten

Is een algemene voorlichting over de mogelijkheden voor u niet voldoende? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek, waarin we uw wensen verkennen en vastleggen en inzicht geven in praktische zaken als kosten en verzekeringen. Zo’n adviesgesprek kost u niets en u zit nergens aan vast.

EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Wij raden u aan om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. In ons adviesgesprek worden al uw vragen beantwoord.

Of bel:
0321-316174 (Dronten)
088- 9100500 (Lelystad)

Afscheidsbijeenkomst

Wensen vastleggen: prettig voor uw nabestaanden

Wilt u worden begraven of gecremeerd? Wilt u een afscheid in besloten kring of juist een groots en uitbundig afscheid? Waar moet de afscheidsbijeenkomst plaatsvinden? Wat voor kist wilt u en welke muziek moet er worden gedraaid of gespeeld? Als u komt te overlijden, is het voor uw nabestaanden prettig om te weten wat uw wensen waren. Het geeft hen houvast als zij weten hoe u uw uitvaart wilt en wat zij moeten regelen.

Uitvaart anno nu: persoonlijke keuzes

Vroeger verliepen uitvaarten vrij standaard. Tegenwoordig zijn er geen vaste regels meer en maken mensen meer persoonlijke keuzes. Dat betekent niet dat er geen rituelen en gebruiken meer zijn. Maar wel dat mensen steeds meer zelf kiezen wat bij hen past. Aan de ene kant wordt het regelen van een uitvaart daar moeilijker door, omdat u meer keuzes moet maken. Aan de andere kant kan het een goed gevoel geven om voor degene die u is ontvallen een persoonlijk afscheid te regelen. Weet u daarbij niet precies wat wel en niet kan en mag? Onze uitvaartbegeleiders denken graag met u mee en kennen de mogelijkheden.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

16112_jager_009