Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Zorg op maat bij het regelen van een uitvaart, wat is dat?

Emotionele maat

Er zijn mensen die in emotioneel opzicht begeleiding wensen. Omdat het verlies te groot is, omdat er conflicten binnen de kring van naasten zijn, omdat men te moe of te verslagen is. Maar er zijn ook mensen die in hun eigen kring voldoende ondersteuning ervaren. Wij staan de naasten bij in de mate die zij nodig hebben. Van dagelijkse bezoeken tot app-contact: je geeft zelf aan wat je prettig vindt.

Praktische maat

Een uitvaart regelen mag iedereen zelf doen; het inschakelen van een uitvaartonderneming is niet verplicht. Er zijn echter een aantal praktische zaken waar bijna iedereen hulp bij nodig heeft: de laatste verzorging en de opbaring van de overledene, het overbrengen van de overledene, het snel vastleggen van begraafplaats op crematorium. Maar ook al kun je (heel) veel zelf: in deze zware periode van verdriet en rouw kun je wel iemand gebruiken die je terzijde staat. In welke mate bepaal je zelf: wij kunnen alles voor u doen of u wij kunnen u alleen helpen waar u dat wenst. Samenwerking.

Budgettaire maat

Een uitvaart kost geld. Het is uw wettelijke plicht om de uitvaart van uw meest naasten te regelen. Dat kan zeer eenvoudig – u voert alleen uw wettelijke plicht uit en regelt dat de overledene wordt begraven of gecremeerd – tot heel uitgebreid waarbij u met al uw familie en vrienden samen het leven van de overledene herdenkt en samen rouwt. De kosten variëren met uw keuzes. De kosten van de uitvaart hangen niet alleen af van de keuzes die u maakt (als voorbeeld: u kunt kiezen voor bloemen van 10 of 150 euro, dat bepaalt u zelf), maar zijn ook afhankelijk van de mate waarin u gebruik maakt van onze dienstverlening (zie emotionele en praktische ondersteuning). Wilt u veel zelf doen of kiest u voor ontzorgen? Waar u ook voor kiest: Jager Uitvaartbegeleiding denkt steeds mee met u wat de financiële consequenties zijn. Ook daar leveren wij zorg op maat en voeren wij de gesprekken om voor u steeds de beste prijs te krijgen.

EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Wij raden u aan om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. In ons adviesgesprek worden al uw vragen beantwoord.

Of bel:
0321-316174 (Dronten)
088- 9100500 (Lelystad)

Uitvaartcentrum in Dronten

Spaargeld of uitvaartverzekering

Heeft u laten uitrekenen welke kosten verbonden zijn aan uw uitvaartwensen en heeft u dat geld niet op uw rekening staan? Dan is een uitvaartverzekering zeker aan te raden. U bent verzekerd vanaf het moment van afsluiten van de verzekering. Hiermee voorkomt u dat uw nabestaanden na uw overlijden voor onverwachte kosten komen te staan.

Leg uw wensen vast

Wilt u uw uitvaartwensen vastleggen en weten hoeveel uw uitvaart ongeveer zal kosten? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Dat is gratis en u zit nergens aan vast. Of vul onze handige checklist in, of een uitvaartcodicil. U kunt uw wensen ook in een testament of wilsbeschikking (laten) zetten. Door uw wensen vast te leggen houdt u het heft in eigen handen en maakt u het uw nabestaanden makkelijker om uw uitvaart te regelen.

Nu alvast regelen voor uw nabestaanden

Wie weet wanneer hij er niet meer is? Ook al denkt u er misschien liever niet over na, toch is het verstandig om de volgende zaken alvast te regelen voor uw nabestaanden:

Kom langs en bespreek uw uitvaartwensen met ons, wij kennen de mogelijkheden.

16112_jager_004