Altijd zelf de keuze over de invulling
en de kosten van een uitvaart

Regie over uw eigen uitvaart

Sterven. De een denkt er veel over na, de ander liever helemaal niet. Maar hoe mensen ook in het leven staan, vaak laten ze het liever niet helemaal aan hun nabestaanden over om te bepalen hoe hun afscheid er uitziet. Hoe zit dat bij u? Laat u uw nabestaanden uw uitvaart vormgeven of heeft u zelf ook bepaalde wensen omtrent uw afscheid? De meeste mensen vinden het prettig wanneer een overledene zijn of haar wensen bij leven heeft gedeeld en vastgelegd. Zo kunnen zij zorgen voor een uitvaart zoals hij of zij heeft gewild en wordt het afscheid een dierbare herinnering.

Wat kost een uitvaart eigenlijk?

Wilt u een uitvaart in een koets, met veel bezoekers, wijn, hapjes en livemuziek? Of gaat uw voorkeur uit naar een kort afscheid in besloten kring en een eenvoudige kist? De ene uitvaart kost meer dan de andere. Zelfs een uitvaart in de meest sobere vorm kost toch al snel € 2.000.

Het is verstandig om te kijken welk kostenplaatje bij uw wensen hoort, zodat u kunt zorgen dat er voldoende geld is voor de uitvaart die u voor ogen hebt.

EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Wij raden u aan om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. In ons adviesgesprek worden al uw vragen beantwoord.

Of bel:
0321-316174 (Dronten)
088- 9100500 (Lelystad)

16112_jager_015

Spaargeld of uitvaartverzekering

Heeft u laten uitrekenen welke kosten verbonden zijn aan uw uitvaartwensen en heeft u dat geld niet op uw rekening staan? Dan is een uitvaartverzekering zeker aan te raden. U bent verzekerd vanaf het moment van afsluiten van de verzekering. Hiermee voorkomt u dat uw nabestaanden na uw overlijden voor onverwachte kosten komen te staan.

Leg uw wensen vast

Wilt u uw uitvaartwensen vastleggen en weten hoeveel uw uitvaart ongeveer zal kosten? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Dat is gratis en u zit nergens aan vast. Of vul onze handige checklist in, of een uitvaartcodicil. U kunt uw wensen ook in een testament of wilsbeschikking (laten) zetten. Door uw wensen vast te leggen houdt u het heft in eigen handen en maakt u het uw nabestaanden makkelijker om uw uitvaart te regelen.

Nu alvast regelen voor uw nabestaanden

Wie weet wanneer hij er niet meer is? Ook al denkt u er misschien liever niet over na, toch is het verstandig om de volgende zaken alvast te regelen voor uw nabestaanden:

Kom langs en bespreek uw uitvaartwensen met ons, wij kennen de mogelijkheden.

16112_jager_004