Spring naar content

Overlijden melden: 0321-316174 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden melden: 0321-316174 24 uur per dag bereikbaar

Leven en herinneren Op uw manier

Onze uitvaartbegeleiders
voor een afscheid met zorg en aandacht

Uitvaarten begeleiden is een bijzonder beroep. Intens en vol diepgang,
maar ook dienstverlenend en heel praktisch. Het is een vak dat hoge eisen stelt aan
de mensen die het uitvoeren. Samen met u geven we op een zorgvuldige manier vorm aan de uitvaart,
waarbij Ăş kiest wat u zelf wilt doen en waarbij u onze ondersteuning wilt.
Wie van ons team u ook begeleidt, allemaal zijn we betrokken en professioneel
en hebben we aandacht voor iedere nabestaande en elk detail.

18093_MEANDER_PORTRETTEN_MARJO

Marjo van Diepen - van Egmond

Ik kom uit de zorg. Daarin bekleedde ik vele functies; ik deed o.a. lange tijd nachtdiensten in de ouderenzorg. In de rust van de nacht vertelden mensen andere verhalen. Over wat belangrijk voor hen was geweest in hun leven. Je sprak ook de familieleden die waakten bij hun zwakke of zieke ouder. Juist de gesprekken spreken me ook erg aan als uitvaartbegeleider. Het is fijn om zo dicht bij mensen te mogen zijn en hen daar waar mogelijk te ontzorgen.

Yvonne Druppel

Yvonne Houtzager

Vanaf jonge leeftijd verdiep ik mij graag in de ander. Iedereen is anders, iedereen heeft zijn eigen karaktereigenschappen. Dat maakt ieder mens mooi en uniek. Als ik - in welke zin dan ook - iets voor een ander kan betekenen, kom ik het beste tot mijn recht. Daarom heb ik heel bewust gekozen voor een uitdaging in de uitvaartwereld. Hier gaat mijn hart van open. Dit past bij mij en mede daardoor kan ik de wens van de familie overbrengen en uitvoeren.
Bij een overlijden is er vaak groot verdriet. Op het moment dat je ergens de drempel overstapt is alles anders: de betrokkenen hebben een dierbare verloren, ze zijn kwetsbaar en erg emotioneel. Ze leggen hun emotie in handen van de uitvaartbegeleider en vertrouwen deze voor hen onbekende persoon volledig. Dankbaar neem ik dit vertrouwen aan en laat ik voelen en zien dat ik dit vertrouwen waar kan maken. We hebben vanaf dat moment een gezamenlijk doel en missie: een waardig afscheid van de overledene.

19099_MEANDER_PORTRETTEN_DANIELLE

Daniëlle Harsta-Franken

Na 32 jaar werken in de zorg miste ik de rust om met mijn volledige aandacht, warmte en betrokkenheid bij de ander te kunnen zijn.
Elke keer wanneer ik als uitvaartbegeleider bij een familie aankom, ben ik mij bewust van het feit dat ik een wereld binnen stap, waar voor hen de tijd even stil staat. Dat ik een houvast mag zijn op het moment dat zij het even niet meer weten, door de schrik of emoties die op dat moment de overhand hebben. Het contact dat er in zo’n periode ontstaat, maakt dat ik nu weer veel voldoening uit mijn werk haal en er met alle rust en aandacht voor iedereen kan zijn.

Scroll naar boven
WhatsApp chat